AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski kanepe görmek

Kahve falında eski kanepe görmek

Kahve falında eski kanepe görmek mülk edinme planlarının ertelenmesine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski kanepe gördüyseniz:

  • Karşı koymak veya kılınızı dahi kıpırdatmamak yerine, kibarca istenileni yapma çabanız yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında eski kanepe görmek sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine yorulur.

Kahve falında kanepe satmak cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kanepe almak aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz kanepe görmek el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına tabir olunur.

Kahve falında kanepe satın almak yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eve kanepe almak düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında kanepe taşımak ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine yorulur.

Kahve falında kanepeden düşmek fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir