AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanepe satmak

Kahve falında kanepe satmak

Kahve falında kanepe satmak neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, evlerin ayrılacağına, başarısızlıklara düşeceğine, gün yüzü görmeyeceğine, işinde çok büyük bereket göreceğine, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kanepe satmak gördüyseniz:

  • Acele etmezseniz, size sunulanı yerine getirmeniz gerekebilir.

Kahve falında kanepe satmak epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında tahta kanepe görmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kanepenin kırıldığını görmek işinde başarılı olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kanepenin yandığını görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında kanepe almak inancını bir kenara atacağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına delalettir.

Kahve falında kanepeden düşmek en kısa zamanda ayağa kalkacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yırtık kanepe görmek önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kanepeye uzanmak atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir