AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanepe almak

Kahve falında kanepe almak

Kahve falında kanepe almak yeni iş kollarına girileceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kanepe almak gördüyseniz:

  • Uzun zaman devam etmesi gereken bir bağlantı ya da ilişkinizde ortaya çıkabilecek duyguları diplomatik şekilde yönlendirmeniz gerekebilir.

Kahve falında kanepe örtüsü görmek yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında tahta kanepe görmek çok yüksek mevkilerde bulunacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kanepenin yandığını görmek dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk kanepe görmek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, gösterilen sabrın tükeneceğine delalettir.

Kahve falında kanepenin kırıldığını görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kanepe görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında kanepeye uzanmak herkesi kendisine hayran bırakacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kanepe taşımak iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir