AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve kanepe almak

Kahve falında eve kanepe almak

Kahve falında eve kanepe almak bolluk içinde yaşanacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eve kanepe almak gördüyseniz:

  • Bir kişiye farklı gözle bakmaya başlayabilir, bağlarınızı güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında eve kanepe almak girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kanepenin yandığını görmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında yırtık kanepe görmek dertlerine derman arayacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı kanepe görmek bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, bekârlığına da veda edeceğine işaret eder.

Kahve falında yeni kanepe almak bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil kanepe örtüsü görmek ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında kanepeden düşmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kanepede uyumak kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, sorunlar altında ezileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir