AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanepe taşımak

Kahve falında kanepe taşımak

Kahve falında kanepe taşımak şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, ümitlerinin son bulacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kanepe taşımak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalara tamam demeden önce araştırmacı olmalısınız.

Kahve falında kanepe taşımak uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine delalet eder.

Kahve falında kanepe satmak gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında mor kanepe görmek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında tahta kanepe görmek aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında siyah kanepe görmek ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına rivayet eder.

Kahve falında kanepede oturmak ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı kanepe görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında yeni kanepe almak darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir