AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski işyerinde çalışmak

Kahve falında eski işyerinde çalışmak

Kahve falında eski işyerinde çalışmak problemlerin çözüme kavuşacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, yeniden bir araya geleceğine, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, alkış alacağına rivayet eder.

Kahve falında eski işyerinde çalışmak gördüyseniz:

  • Koşullar farklılaşıyor.

Kahve falında eski işinde çalışmak fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski işyerinde çalışmak fal sahibinin fakirleşeceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında başka işyerinde çalışmak çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iş kurmaya çalışmak işinde bol kazanç elde edeceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine tabir olunur.

Kahve falında işe girmeye çalışmak değer göreceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına delalettir.

Kahve falında başka işde çalışmak borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, yeni bir semte taşınılacağına rivayet eder.

Kahve falında iş bulup çalışmak kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine işarettir.

Kahve falında işinde çalışmak Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir