AnaSayfa / Genel / Kahve falında işinde çalışmak

Kahve falında işinde çalışmak

Kahve falında işinde çalışmak borçlanılacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine inanılır.

Kahve falında işinde çalışmak gördüyseniz:

  • Sizi çok hareketli bir akşam bekliyor.

Kahve falında işe yetişmeye çalışmak herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka işyerinde çalışmak uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının işinde çalışmak kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında eski işinde çalışmak çok büyük sıkıntıya düşeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına delalet eder.

Kahve falında başka bir işyerinde çalışmak çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir işyerinde çalışmak yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında işemeye çalışmak yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında işe girip çalışmak daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir