AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka işyerinde çalışmak

Kahve falında başka işyerinde çalışmak

Kahve falında başka işyerinde çalışmak yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında başka işyerinde çalışmak gördüyseniz:

  • Beklentileriniz gerçekleri görmenizi engelliyor olabilir.

Kahve falında başka bir işyerinde çalışmak dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına alamet eder.

Kahve falında başka işde çalışmak silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine delalettir.

Kahve falında başka işyerinde çalışmak onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına delalettir.

Kahve falında kendi işinde çalışmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında işe girmeye çalışmak sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına rivayet eder.

Kahve falında işe yetişmeye çalışmak ömrün uzun olmasına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine delalettir.

Kahve falında işde çalışmak yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına inanılır.

Kahve falında eski işinde çalışmak maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir