AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka işde çalışmak

Kahve falında başka işde çalışmak

Kahve falında başka işde çalışmak sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, dertlerin bölüşüleceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka işde çalışmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde size zorluk çıkartmak isteyen bir kimse bulunabilir.

Kahve falında başka bir işyerinde çalışmak rahat bir hayatın kapısının açılacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka işde çalışmak kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka işyerinde çalışmak ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına inanılır.

Kahve falında işde çalışmak yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, önemli atılımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında işemeye çalışmak her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında kendi işinde çalışmak girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir işyerinde çalışmak kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında iş kurmaya çalışmak bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, kazançlı kapıların açılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir