AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş bulup çalışmak

Kahve falında iş bulup çalışmak

Kahve falında iş bulup çalışmak meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine tabir olunur.

Kahve falında iş bulup çalışmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik hareketler ya da gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında iş bulup çalışmak düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına yorulur.

Kahve falında para bulmaya çalışmak güzel huylarının değişeceğine, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yol bulmaya çalışmak iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına inanılır.

Kahve falında yolunu bulmaya çalışmak tahsilli, diplomalı kimse olacağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini bulmaya çalışmak sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yerde para bulup toplamak dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın bulup kaybetmek kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında bulgarca konuşmak büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir