AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin kavga ettiğini görmek

Kahve falında annesinin kavga ettiğini görmek

Kahve falında annesinin kavga ettiğini görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, büyük çaba sarfedeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, zaferlere doymayacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, bilgi ile donanacağına işaret eder.

Kahve falında annesinin kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında anne babasının kavga ettiğini görmek çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine rivayet eder.

Kahve falında anneyle kavga ettiğini görmek zor durumların tatlıya bağlanacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına alamet eder.

Kahve falında anne ve babasının kavga ettiğini görmek çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine delalettir.

Kahve falında anne ve babanın kavga ettiğini görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına inanılır.

Kahve falında annesiyle babasının kavga ettiğini görmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne babanın kavga ettiğini görmek çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında annenin kavga ettiğini görmek daha lüks bir hayat yaşayacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında annesinin kavga ettiğini görmek falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir