AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin kalp krizi geçirdiğini görmek

Kahve falında annesinin kalp krizi geçirdiğini görmek

Kahve falında annesinin kalp krizi geçirdiğini görmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında annesinin kalp krizi geçirdiğini gördüyseniz:

  • Başarılı olacağınız yöne giriş yaptınız veya o yöne doğru yönlendiriliyorsunuz.

Kahve falında annemin kalp krizi geçirdiğini görmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine işaret eder.

Kahve falında annenin kalp krizi geçirdiğini görmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annesinin kalp krizi geçirdiğini görmek gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin kalp krizi geçirdiğini görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakınının kalp krizi geçirdiğini görmek amaçlarına nail olacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına tabir olunur.

Kahve falında babasının kalp krizi geçirdiğini görmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin kalp krizi geçirdiğini görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına inanılır.

Kahve falında bir yakınının kalp krizi geçirdiğini görmek huzurun kaçacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir