AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının kalp krizi geçirdiğini görmek

Kahve falında babasının kalp krizi geçirdiğini görmek

Kahve falında babasının kalp krizi geçirdiğini görmek endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, borçların biteceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, yüksek mevkilerde işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında babasının kalp krizi geçirdiğini gördüyseniz:

  • Diğer seçeneklerin veya adayların ortaya çıktığına şahit olabilirsiniz.

Kahve falında babanın kalp krizi geçirdiğini görmek kara kara düşüneceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına delalettir.

Kahve falında babasının kalp krizi geçirdiğini görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşinin kalp krizi geçirdiğini görmek kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kalp krizi geçirmek bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakınının kalp krizi geçirdiğini görmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yakınının kalp krizi geçirdiğini görmek iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalp krizi geçiren birini görmek kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, büyük bir özgüven kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kalp krizi geçiren birini duymak sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir