AnaSayfa / Genel / Kahve falında cumhurbaşkanının hanımını görmek

Kahve falında cumhurbaşkanının hanımını görmek

Kahve falında cumhurbaşkanının hanımını görmek sorunlarını halletmeyi başaracağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, yapılan planların alt üst olacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, işinde ustalaşacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanının hanımını gördüyseniz:

  • Biraz da siz olayları gözünüzde büyütüyorsunuz.

Kahve falında cumhurbaşkanı hanımını görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında cumhurbaşkanının hanımını görmek çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hanımını zina ederken görmek desteksiz kalacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında hanımını aldatmak mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, hak yoluna döneceğine delalet eder.

Kahve falında başbakanın hanımını görmek zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında hanımını başkasıyla evlendiğini görmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında hanımını ölmüş görmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşin hanımını görmek işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir