AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı atmak

Kahve falında halı atmak

Kahve falında halı atmak fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında halı atmak gördüyseniz:

  • Hayatınızı değiştirmeye zorlayan gelişmeler var, alternatifleri dikkate almalısınız.

Kahve falında halıyı dışarı atmak daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında halıyı atmak çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine alamet eder.

Kahve falında halıyı çöpe atmak hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çok hayırlı işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında halı atmak iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında eski halıyı atmak aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yıkanan halı görmek hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına işaret eder.

Kahve falında halıları silmek zorluklarla boğuşulacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında halı üzerine yatmak sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir