AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı satın almak

Kahve falında halı satın almak

Kahve falında halı satın almak işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, ferahlayacağına, bereketin ve karın artacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında halı satın almak gördüyseniz:

  • Yeni tanıştığın insanın sende bıraktığı etkinin altındasın.

Kahve falında kırmızı halı satın almak isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına inanılır.

Kahve falında halı satın aldığını görmek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine işarettir.

Kahve falında yeni halı satın almak yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında beyaz halı satın almak akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, gururlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında halı satın almak bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, sevap işlemek için uğraşacağına delalettir.

Kahve falında eski halı satın almak maddi gücünü yitireceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil halı süpürmek işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçakla halı kesmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, neşeleneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir