AnaSayfa / Genel / Kahve falında ütülü gömlek görmek

Kahve falında ütülü gömlek görmek

Kahve falında ütülü gömlek görmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, gelirinin de garanti altında olacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, kısmetinin açık olacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, para kazanmasına da vesile olacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ütülü gömlek gördüyseniz:

  • Ufukta aşk var veya bazı ilişkileriniz ivme kazanabilir.

Kahve falında beyaz ütülü gömlek görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında ütüsüz beyaz gömlek görmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gömlek ütülerken yakmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ayıplanacağına işaret eder.

Kahve falında ütüsüz gömlek görmek kendi işinin sahibi olacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına delalettir.

Kahve falında ütülü gömlek giymek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ütülenmiş gömlek görmek daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ütülenecek gömlek görmek falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında ütülü gömlek görmek ruh sağlığının bozulacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir