AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski fotoğraf görmek

Kahve falında eski fotoğraf görmek

Kahve falında eski fotoğraf görmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, sahip olacağı malın faazlalığına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, yaşamına farklı bir yön vereceğine, sorunların teker teker çözüleceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski fotoğraf gördüyseniz:

  • Sırlarınızı paylaşmayın.

Kahve falında eski bir fotoğraf görmek insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin fotoğrafını görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere yorulur.

Kahve falında eski fotoğraf görmek iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle fotoğraf çekilmek kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, şansının geri döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski fotoğraflarını görmek çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgili fotoğrafını görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin fotoğrafını çekmek hane içine ay doğacağına, engel teşkil edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle fotoğraf çektirmek kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir