AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski ev eski eşya görmek

Kahve falında eski ev eski eşya görmek

Kahve falında eski ev eski eşya görmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, gönlünce bir hayat süreceğine, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, dileklerinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında eski ev eski eşya gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tavsiyelerinizi ciddiye almak istemeyebilirler.

Kahve falında eve eski eşya almak hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski ev eski eşya görmek sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evden eski eşya atmak elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında eski ev eşyaları görmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında eski ev ve eşya görmek elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, eğleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski eşyalı ev görmek mal mülk sahibi olunacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında evde eski eşya görmek can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında eski ev eşyası görmek sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir