AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşiyle yatmak

Kahve falında eşiyle yatmak

Kahve falında eşiyle yatmak sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşiyle yatmak gördüyseniz:

  • Sonuçta her şey olacağına varıyor.

Kahve falında eşiyle yatmak kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine tabir olunur.

Kahve falında eşiyle aynı yatakta yatmak çevresindeki herkese yardımcı olacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşle yatmak kişinin gönlünü alacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski eşiyle yatmak yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş eşiyle yatmak sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş eşle yatmak çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine işaret eder.

Kahve falında eşiyle yatakta yatmak pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, dertlerin dermanının bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında eski eşle yatmak karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir