AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş eşin elini tutmak

Kahve falında ölmüş eşin elini tutmak

Kahve falında ölmüş eşin elini tutmak kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş eşin elini tutmak gördüyseniz:

  • Olumlu bakmanız durumunda herkesi memnun edecek sonuçlar ortaya çıkabilir.

Kahve falında eski eşinin elini tutmak hem verimi yükselteceğine, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında eski eşin elini tutmak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin elini tutmak aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş eşin elini tutmak hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen eşinin elini tutmak korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, huzurlu günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş eşinin elini tutmak bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine inanılır.

Kahve falında eşinin elinden tutmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, maddi olarak güç kazanacağına alamet eder.

Kahve falında bir çocuğun elini tutmak zenginlik kazanacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir