AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük abisini görmek

Kahve falında büyük abisini görmek

Kahve falında büyük abisini görmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, sorunların ardı ardına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük abisini gördüyseniz:

  • Ev içinde olumsuz konuşmalar geçebilir, aile büyüklerinizle münakaşa edebilirsiniz.

Kahve falında büyük abisini görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında askerdeki abisini görmek rızık ve kazanç elde edeceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında öz abisini görmek uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının abisini görmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında abisini görmek onu kendisinden daha çok seveceğine, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında sevgilisinin abisini görmek çok kolay bir hayatı olacağına, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında abisi tarafından öldürülmek kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, yoğun duygular yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında abisini öldüğünü duymak karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir