AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker abisini görmek

Kahve falında asker abisini görmek

Kahve falında asker abisini görmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, ayrılanların kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında asker abisini gördüyseniz:

  • Karşı cinsten birisinin çıkma teklifiyle karşılaşmanız ya da bir evlilik sözkonusuya karar vermeden önce iyi düşünün.

Kahve falında asker abisini görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına yorulur.

Kahve falında abisini asker görmek aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında askerdeki abisini görmek sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında abisi ölmek yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına alamet eder.

Kahve falında abisini öldü görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilinin abisini görmek duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin abisini görmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin abisini görmek gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir