AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski eşini başka biriyle görmek

Kahve falında eski eşini başka biriyle görmek

Kahve falında eski eşini başka biriyle görmek işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında eski eşini başka biriyle gördüyseniz:

  • Yalnız bir insansanız yeni bir ilişki yaşamaya kendinizi şimdiden hazırlayın.

Kahve falında eski eşini başka biriyle görmek hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, sıkıntılarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin başka kadınla olduğunu görmek yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine inanılır.

Kahve falında eşi başka kadınla görmek sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, ruhlarına mevlit okutacağına inanılır.

Kahve falında eşinin başka biriyle ilişkiye girdiğini görmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına delalettir.

Kahve falında eşini başka bir erkekle görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, şans ve kısmet elde edeceğine işarettir.

Kahve falında eşini başka biriyle yatakta görmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin başka biriyle öpüştüğünü görmek çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir