AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski eşin babasını görmek

Kahve falında eski eşin babasını görmek

Kahve falında eski eşin babasını görmek deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, tüm özlemini gidereceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, alın terinin karşılığını alacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet eder.

Kahve falında eski eşin babasını gördüyseniz:

  • Sonlanma veya sonuçlanma enerjileri altındasınız.

Kahve falında eski eşin babasını görmek iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında eşinin ölmüş babasını görmek yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin anne babasını görmek yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin babasını görmek güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, sevdiklerini de koruyacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin eski sevgilisini görmek kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, zor bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kocanın eski eşini görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski eşinin fotoğrafını görmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine yorulur.

Kahve falında eski eşiyle birlikte olmak bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir