AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin eski sevgilisini görmek

Kahve falında eşinin eski sevgilisini görmek

Kahve falında eşinin eski sevgilisini görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, yeni bir ilişkiye başlamaya, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, ele geçen kazancın günden güne artacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin eski sevgilisini gördüyseniz:

  • Sizi şüpheye düşüren ya da rahatsız eden konularda çok yakında rahatlama söz konusu olabilir.

Kahve falında eski eşinin sevgilisini görmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşini eski sevgilisiyle görmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgili ve eşini görmek kötü kişilere yakın olacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi eşiyle görmek yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, geniş rızık elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin eski sevgilisini görmek yetki ve söz sahibi olacağına, insanlarla bir araya geleceğine işaret eder.

Kahve falında eşinizin eski sevgilisini görmek şansının geri döneceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine inanılır.

Kahve falında eşin eski sevgilisini görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin eşini görmek kederleneceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir