AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin babasını görmek

Kahve falında eşinin babasını görmek

Kahve falında eşinin babasını görmek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, kazanılacak ve ele geçecek paraya, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin babasını gördüyseniz:

  • Evinizde bazı değişiklikler yapmanız en azından evde rahat etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında eski eşin babasını görmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin ölmüş babasını görmek kafasının da rahat edeceğine, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin babasını görmek yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin anne babasını görmek dertlerin aşılacağına, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin ayağını yıkamak neredeyse kahrolacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin elini öpmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin öleceğini duymak iyi halinin kalmayacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında eşinizin sevgilisini görmek sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir