AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşin hamile olduğunu görmek

Kahve falında eşin hamile olduğunu görmek

Kahve falında eşin hamile olduğunu görmek kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, bol rızık elde edeceğine, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, maneviyatın da zenginleşeceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına yorulur.

Kahve falında eşin hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda gelişmeler var.

Kahve falında eşini hamile olarak görmek sevindirici olaylar yaşayacağına, ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye işarettir.

Kahve falında eşinin hamile haberini almak kariyerinde atılım yapacağına, ödeme güçlü çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin hamile olduğunu söylemek söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, kısa süre içinde engelleneceğine işaret eder.

Kahve falında eşini hamile olduğunu görmek onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında hamile eş görmek duygularının karşılık göreceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin hamile kaldığını öğrenmek kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşini başkasından hamile görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında eşinin başka birini hamile bıraktığını görmek anne babayla ters düşüleceğine, sorunların son bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir