AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski eşinin hamile olduğunu görmek

Kahve falında eski eşinin hamile olduğunu görmek

Kahve falında eski eşinin hamile olduğunu görmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, maddi gücünün katlanacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine yorulur.

Kahve falında eski eşinin hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Aktif olmaya çalışmalı, işlerinizi zamanında bitirebilmek için gereken gayreti sarfetmelisiniz.

Kahve falında eski eşinin hamile olduğunu görmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, hasta ve zor geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski eşi hamile görmek olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski eşten hamile kalmak zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin hamile olduğu haberini almak devlete hizmet etmeye, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin başka birini hamile bıraktığını görmek hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine alamet eder.

Kahve falında hamile eşinin doğurduğunu görmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine işarettir.

Kahve falında eşinizin hamile olduğunu görmek sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına yorulur.

Kahve falında eşinin hamile olduğunu söylemek üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir