AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski erkek arkadaşının nişanlandığını görmek

Kahve falında eski erkek arkadaşının nişanlandığını görmek

Kahve falında eski erkek arkadaşının nişanlandığını görmek hidayete ermeyi de başaracağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında eski erkek arkadaşının nişanlandığını gördüyseniz:

  • Tatsız da olsa olayların üzerine gitmekte fayda var.

Kahve falında eski erkek arkadaşının nişanlandığını görmek mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, birlikteliğe başlayacağına delalettir.

Kahve falında erkek arkadaşının nişanlandığını görmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına yorulur.

Kahve falında erkek arkadaşınla nişanlanmak hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında eski erkek arkadaşınızla barışmak kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, kötü günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski erkek arkadaş görmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında eski erkek arkadaşını üzgün görmek uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında eski erkek arkadaşıyla öpüşmek her geçen gün başarılarının artacağına, kazancının da eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski erkek arkadaşının evini görmek üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir