AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek arkadaşının nişanlandığını görmek

Kahve falında erkek arkadaşının nişanlandığını görmek

Kahve falında erkek arkadaşının nişanlandığını görmek işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, büyük işlerin ortaya konulacağına, işlerinin ağırlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek arkadaşının nişanlandığını gördüyseniz:

  • Düşünce yönünden hareketlisiniz.

Kahve falında eski erkek arkadaşının nişanlandığını görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına işarettir.

Kahve falında erkek arkadaşınla nişanlanmak o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında erkek arkadaşının nişanlandığını görmek ticarete adım atacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşını nişanlanırken görmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşın nişanlandığını görmek iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının nişanlı olduğunu görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında en yakın arkadaşının nişanlandığını görmek üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına inanılır.

Kahve falında nişanlanan arkadaşını görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir