AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski erkek arkadaş görmek

Kahve falında eski erkek arkadaş görmek

Kahve falında eski erkek arkadaş görmek kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, başarısının azalacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, evlilik yolunda engeller çıkacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına delalettir.

Kahve falında eski erkek arkadaş gördüyseniz:

  • Size uymuyorsa diğerlerinin arkasından gitmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında eski erkek arkadaşıyla konuşmak tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski erkek arkadaşının annesini görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski erkek arkadaşınla barışmak aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski bir erkek arkadaşını görmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski erkek arkadaşları görmek geçim derdi yaşamayacağına, insanları kandıracağına yorulur.

Kahve falında eski erkek arkadaşıyla barıştığını görmek sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine yorulur.

Kahve falında eski erkek arkadaşının evini görmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında eski erkek arkadaşınızla barışmak ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, kolay ve zevkli hale geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir