AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek arkadaşınla nişanlanmak

Kahve falında erkek arkadaşınla nişanlanmak

Kahve falında erkek arkadaşınla nişanlanmak bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, hem de iş hayatına yansıyacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşınla nişanlanmak gördüyseniz:

  • Kendinize yüksek hedefler koymalısınız.

Kahve falında eski erkek arkadaşının nişanlandığını görmek başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, fırsatların daha büyük getirileri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşının nişanlandığını görmek sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında erkek arkadaşınla nişanlanmak emeklerin boşa gitmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nişanlı arkadaşını görmek yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşın nişanlanmasını görmek duyduğu üzüntülerin son bulacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının nişanına gitmek endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına inanılır.

Kahve falında arkadaşı nişanlı görmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine delalet eder.

Kahve falında bir arkadaşının nişanlandığını görmek hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir