AnaSayfa / Genel / Kahve falında en iyi arkadaşlarını görmek

Kahve falında en iyi arkadaşlarını görmek

Kahve falında en iyi arkadaşlarını görmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına işarettir.

Kahve falında en iyi arkadaşlarını gördüyseniz:

  • Eğlenceli veya karlı işler, olanaklar veya fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında eski en iyi arkadaşını görmek kazançlı işlere yatırım yapacağına, sevdiği insana kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında en iyi arkadaşının öldüğünü görmek kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında en iyi arkadaşlarını görmek sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında en iyi arkadaşla küsmek çok büyük mutluluklar tadacağına, çaresiz durumlarda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında en iyi arkadaşınla küsmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında en iyi arkadaşla öpüşmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında en iyi arkadaşını görmek her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, ekonomik olarak kalkınacağına alamet eder.

Kahve falında en iyi arkadaşla kavga etmek onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir