AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski elbiselerini atmak

Kahve falında eski elbiselerini atmak

Kahve falında eski elbiselerini atmak sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında eski elbiselerini atmak gördüyseniz:

  • Sorun çıkartan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında eski elbiseleri atmak bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına delalettir.

Kahve falında eski elbiselerini atmak sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski elbiseleri çöpe atmak sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına alamet eder.

Kahve falında elbise ateşe atmak para sıkıntısına düşmeyeceğine, anne baba dualarının alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elbiseyi atmak bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında elbiseyi çöpe atmak çirkin iftiralara uğrayacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına işaret eder.

Kahve falında elbiseleri atmak dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, insanlara yol göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında çöp elbise atmak elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir