AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski elbiseleri atmak

Kahve falında eski elbiseleri atmak

Kahve falında eski elbiseleri atmak başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, küslükleri gidereceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, istihdam edeceğine alamet eder.

Kahve falında eski elbiseleri atmak gördüyseniz:

  • Yaptığınız işler özel hayatınızı veya iş yaşamınızda imajınızı etkileyecekse daha dikkatli hareket etmenizde fayda var.

Kahve falında eski elbiseleri atmak işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına inanılır.

Kahve falında eski elbiselerini atmak iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski elbiseleri çöpe atmak endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında elbiseleri atmak büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine rivayet eder.

Kahve falında elbise ateşe atmak yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında elbiseyi çöpe atmak başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çöp elbise atmak yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine delalettir.

Kahve falında elbiseyi atmak ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir