AnaSayfa / Genel / Kahve falında dostla kavga etmek

Kahve falında dostla kavga etmek

Kahve falında dostla kavga etmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, mutluluk gözyaşı dökeceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dostla kavga etmek gördüyseniz:

  • Her konuya abartılı yaklaşmanız olasıdır.

Kahve falında eski dostla kavga etmek kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında dostla kavga etmek yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dostunla kavga etmek harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, üzüntülerini bölüşeceğine işarettir.

Kahve falında dostuna küsmek hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, refah düzeyinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dostunun ağladığını görmek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dost kazığı görmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği bir dostunu görmek berekete ve bolluğa kavuşulacağına, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dostla düşman olmak algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir