AnaSayfa / Genel / Kahve falında dostuna sarılıp ağlamak

Kahve falında dostuna sarılıp ağlamak

Kahve falında dostuna sarılıp ağlamak güzel ve mutlu günler yaşayacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, gönül kapılarının açılacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dostuna sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı elde etme alanında ısrarcı olabilirsiniz.

Kahve falında dostuna sarılıp ağlamak karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dostunun ağladığını görmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında eski dosta sarılmak iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine alamet eder.

Kahve falında bir dosta sarılmak daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski bir dosta sarılmak sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında dostuna sarılmak güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş dedeye sarılıp ağlamak hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına işarettir.

Kahve falında ölüyle sarılmak ağlamak hakkını savunamayacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir