AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski dolap görmek

Kahve falında eski dolap görmek

Kahve falında eski dolap görmek bir daha kopmayacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, çok hayırlı haberler alacağına delalettir.

Kahve falında eski dolap gördüyseniz:

  • Beli anlaşmalarınızın, evraklarınızın veya askıda kalmış konuların üzerinden dikkatle geçmeden ani girişimlerde bulunmamalı, ani değişikliklerden kaçınmalısınız.

Kahve falında eski mutfak dolabı görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski bir dolap görmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında eski elbise dolabı görmek verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski dolap görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dolap silmek kısmetlerini de göremeyeceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine işarettir.

Kahve falında elbise dolabı düzenlemek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında dolapta dondurma görmek çevresinin genişleyeceğine, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dolap çekmecesi görmek yöneticilik koltuğuna oturacağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir