AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık birisine sarılmak

Kahve falında tanıdık birisine sarılmak

Kahve falında tanıdık birisine sarılmak uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, zarar göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına yorulur.

Kahve falında tanıdık birisine sarılmak gördüyseniz:

  • Ani ilişkilerden kaçınırsanız, hemcinslerinizin tepkilerine karşı daha açık konuma gelebilirsiniz.

Kahve falında tanıdık bir erkekle sarılmak devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdıkla sarılmak işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine yorulur.

Kahve falında tanıdığına sarılmak iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir tanıdığına sarılmak mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdık kadına sarılmak hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdık bir erkeğe sarılmak mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı bir erkeğe sarılmak işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık biriyle sarılmak kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir