AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin elbisesini giymek

Kahve falında annesinin elbisesini giymek

Kahve falında annesinin elbisesini giymek çok büyük bir şok yaşayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında annesinin elbisesini giymek gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinizi sınırlandırmamalısınız.

Kahve falında annesinin elbisesini giymek bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin elbisesini giymek özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında anne elbisesi görmek içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında anneye elbise almak yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına yorulur.

Kahve falında annesini beyaz elbiseyle görmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına rivayet eder.

Kahve falında anneyi beyaz elbiseyle görmek hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına yorulur.

Kahve falında subay elbisesi giymek hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine yorulur.

Kahve falında askılı elbise giymek herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir