AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin elbisesini giymek

Kahve falında annenin elbisesini giymek

Kahve falında annenin elbisesini giymek bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annenin elbisesini giymek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz kötü gidiyorsa fazla dert etmeyin.

Kahve falında annenin elbisesini giymek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, kazancını katbekat arttıracağına inanılır.

Kahve falında annesinin elbisesini giymek malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anneye elbise almak eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine delalettir.

Kahve falında annesini beyaz elbiseyle görmek önünün açık olacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında anneyi beyaz elbiseyle görmek sağlığının kötüye gideceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anne elbisesi görmek ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında elbise üstüne elbise giymek çok başarılı atılımlar yapılacağına, kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının beyaz elbise giydiğini görmek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir