AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneye elbise almak

Kahve falında anneye elbise almak

Kahve falında anneye elbise almak borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anneye elbise almak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olrusanız olun bir toplantıda ya da bir eğlencede bulunmanız olasıdır.

Kahve falında anneye elbise almak sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, arzu ve isteklerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında annesini beyaz elbiseyle görmek çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, fal sahibinin her muradının gerçek olacağına inanılır.

Kahve falında annesinin elbisesini giymek hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, hayır dualarına nail olacağına delalettir.

Kahve falında anneyi beyaz elbiseyle görmek yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin elbisesini giymek tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne elbisesi görmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında başkasına elbise giydirmek bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının elbisesini yıkamak korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir