AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski bir otobüse binmek

Kahve falında eski bir otobüse binmek

Kahve falında eski bir otobüse binmek muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına yorulur.

Kahve falında eski bir otobüse binmek gördüyseniz:

  • Kişisel yeteneklerinize öncelik tanımaya çalışın.

Kahve falında eski bir otobüse binmek gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle otobüse binmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski otobüse binmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında belediye otobüsü binmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında halk otobüse binmek ticarette öne geçeceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine yorulur.

Kahve falında uzun otobüse binmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, büyük bir servete kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında patronla otobüse binmek huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına delalet eder.

Kahve falında karanlıkta otobüse binmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir