AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun otobüse binmek

Kahve falında uzun otobüse binmek

Kahve falında uzun otobüse binmek yolculuğa, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında uzun otobüse binmek gördüyseniz:

  • Kafanızda gerçekçi veya gerçekçi olmayan endişeler oluşabilir.

Kahve falında uzun yol otobüsüne binmek yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına yorulur.

Kahve falında uzun otobüse binmek kendini tutamayıp şeytana uyacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında uzun otobüs görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine delalettir.

Kahve falında otobüsle uzun yolculuk yapmak onu hayallerine kavuşturacağına, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında uzun yol otobüsü görmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında otobüsle uzun yola gitmek kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, kötülüklerden uzak kalacağına inanılır.

Kahve falında otobüsle uzun yola çıkmak bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle otobüse binmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir