AnaSayfa / Genel / Kahve falında halk otobüse binmek

Kahve falında halk otobüse binmek

Kahve falında halk otobüse binmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, küfürlü söze, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, yenileceğine alamet eder.

Kahve falında halk otobüse binmek gördüyseniz:

  • Siz yalnız bir erkekseniz, bir maceraya atılabilir ya da gerçekten sevebileceğiniz bir kadınla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında halk otobüse binmek karşısına yeni imkanlar çıkacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında halk otobüsüne binmek oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, derdin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında halk otobüs görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında halk otobüsü görmek kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına işaret eder.

Kahve falında ev halkını görmek çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, yeni bir hayata adım atılacağına işarettir.

Kahve falında halk oyunu oynadığını görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında halk isyanı görmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında halkı selamlamak hayal kırıklığına uğratılacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir