AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski bıçak görmek

Kahve falında eski bıçak görmek

Kahve falında eski bıçak görmek sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, hayatının zorlaşacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine delalet eder.

Kahve falında eski bıçak gördüyseniz:

  • Hoşa gitmeyen gelişmeler veya programdaki ufak değişiklikler aslında her şeyin en iyisi için meydana geliyor.

Kahve falında eski sevgilinin bıçaklandığını görmek başarılı adımlar atacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski bıçak görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili tarafından bıçaklanmak Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi bıçaklanmış görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine işaret eder.

Kahve falında birinin boğazına bıçak dayamak işinde çok büyük bereket göreceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine alamet eder.

Kahve falında meyve bıçağı görmek sonra kendi işini kuracağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine işarettir.

Kahve falında baldırından bıçaklanmak hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında omzundan bıçaklanmak borçlarının kapacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir