AnaSayfa / Genel / Kahve falında meyve bıçağı görmek

Kahve falında meyve bıçağı görmek

Kahve falında meyve bıçağı görmek aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında meyve bıçağı gördüyseniz:

  • Belli konularda fikirlerinizi veya gelecek öngörülerinizi açıklarken adil olmaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında bıçakla meyve kesmek uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine inanılır.

Kahve falında meyve bıçağı görmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine inanılır.

Kahve falında ölen birinden meyve almak dara düşeceğine, gözyaşının kuruyacağına delalet eder.

Kahve falında birisine meyve vermek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında donmuş meyve görmek bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cennet meyvesi hurma görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı meyve suyu içmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine inanılır.

Kahve falında meyve bahçesinde olmak yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, kazancının çok daha fazla olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir