AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski arkadaşlarla oyun oynamak

Kahve falında eski arkadaşlarla oyun oynamak

Kahve falında eski arkadaşlarla oyun oynamak kazancını büyük miktarda arttıracağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, işlerinin çok iyi olacağına, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, hükmünün geçmeyeceğine, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine işarettir.

Kahve falında eski arkadaşlarla oyun oynamak gördüyseniz:

  • Kendinize güvenebilmeniz zordur.

Kahve falında eski arkadaşlarla oyun oynamak çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşlarla oyun oynamak iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, endişe veren durumların düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşla oyun oynamak kendisini sorgulama gereği duyacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşınla oyun oynamak onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında düğünde oyun oynamak tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına alamet eder.

Kahve falında telefonla oyun oynamak iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine inanılır.

Kahve falında mezarlıkta oyun oynamak yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında kaplanla oyun oynamak yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir