AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşınla oyun oynamak

Kahve falında arkadaşınla oyun oynamak

Kahve falında arkadaşınla oyun oynamak onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, bilge ve alim kimse haline geleceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, düzenin kurulacağına, yeni bir ortama girileceğine, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla oyun oynamak gördüyseniz:

  • Görünüşe göre işinizle ilgili konulan halletmede biraz sıkıntılar yaşayacaksınız.

Kahve falında arkadaşlarla oyun oynamak kötü sözler duylacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla oyun oynamak alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında eski arkadaşlarla oyun oynamak işlerinin gerileyeceğine, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşınla oyun oynamak rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında telefonla oyun oynamak büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında çalgılı oyun oynamak heveslerinin de azalacağına, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında karşılıklı oyun oynamak huzuru yakalayacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına inanılır.

Kahve falında sokakta oyun oynamak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir